Poděkování: Vlakem na Barchan 2014

17.06.2014 21:56
Vážení cestující, organizátoři, provozovatelé a další přátelé železnice,
chtěli bychom Vám srdečně poděkovat za vydařenou akci "Vlakem do Jemnice na Barchan", která proběhla 14.června 2014. Děkujeme především kolegům ze spolku Hrbatá Máňa za krásnou soupravu motorového rychlíku, děkujeme městu Jemnice a firmě Opametal za finanční podporu, děkujeme všem pracovníkům Správy železniční dopravní cesty za zabezpečení jízdy zejména nočního spoje. A Vám, cestujícím, děkujeme za přízeň. 
 
„Svezlo se s námi celkem asi tři sta cestujících, z toho 60 cestujících jelo posledním noční spojem. Poprvé jsme zavedli přímý rychlíkový spoj z Třebíče do Jemnice a tuto možnost využilo 12 cestujících. Zavedení přímého rychlíku nepředstavovalo pro nás žádné velké komplikace, protože vlak jsme stejně museli navézt z Brna. Trochu to bylo komplikované pro Správu železniční dopravní cesty, která musela mimořádně rozsvítit nástupiště na zastávkách a obsadit dopravny pro zabezpečení jízdy nočního spoje. Rád bych všem pracovníkům SŽDC poděkoval za vstřícnost," dodáva předseda spolku Martin Kouřil.
 
Fotografie z této akce naleznete zde: www.svd-jzm.cz/fotogalerie2/vlakem-na-barchan-2014
 
Závěrem nám dovolte pozvat Vás na další jízdu, tentokrát do Hevlína. Akce se bude konat v sobotu 5.7.2014. Podrobnosti a plakát jsou k dispozici na našem webu.
 
Spolek pro veřejnou dopravu na jihozápadní Moravě